Een all-in deal voor je complete vloer. Klinkt dat als een goed plan of niet? Het klinkt ook als een heel duur plan. Maar dat valt dus reuze mee. Laminaat met gratis leggen in één pakket, compleet met ondervloer, bezorging, plinten, alles erop en eraan, kan al vanaf € 19,95 per vierkante meter! Dat geloof je bijna niet, maar het is echt waar. En dan heb je ook nog eens de keuze uit veel verschillende kleuren laminaat, natuurlijk met bijbehorende plinten. Het kan ook heel slim zijn om je goed te oriënteren op de juiste ondervloer. Heb je een betonnen basis of juist een houten vloer waar je laminaat op moet komen? Woon je in een flat of heb je vloerverwarming? Het zijn allemaal zaken om rekening mee te houden.

Laminaat met gratis leggen en bijbehorend advies

Als je dan gaat voor een mooie nieuwe vloer, dan wil je wel het beste wat er voor handen is. De beste ondervloer is natuurlijk het begin van je mooie vloer. De Laminaat Expert kan je van al deze informatie voorzien. Ook kan De Laminaat Expert samen met jou bekijken welke kwaliteit laminaat je nodig hebt. Woon je alleen en loop je binnen altijd op sokken? Woon je met 8 studentes in een studentenhuis en is het altijd een komen en gaan van dames op hakken? Heb je kinderen? Heb je huisdieren? Heb je een oud huis of juist een heel nieuw huis? Dit zijn allemaal factoren om rekening mee te houden bij de keuze van de vloer. En dan heb ik het nog niet eens over de kleur!

Laminaat is er in alle denkbare kleuren

Zelf ben ik heel tevreden met een laminaat in mijn huis dat lijkt te bestaan uit allemaal losse plankjes. Maar wil je een wat meer rustige vloer? Dan kun je het laminaat misschien beter in één kleur houden. Dit hoeft helemaal niet saai te worden, het wordt gewoon iets meer neutraal. Ook dit valt onder laminaat met gratis leggen. De plinten, in de juiste kleur, worden bijgeleverd. En het laminaat met gratis leggen geldt ook voor het monteren van de plinten!

Vraag online een offerte aan

Even een uitje naar de showroom in Zwijndrecht kan natuurlijk ook, maar wanneer je online een offerte aanvraagt voor laminaat met gratis leggen, heb je al binnen 24 uur een prijsopgave in je mailbox. Kijk! Daar kun je wat mee. Met die offerte kun je alsnog gaan kijken in de showroom, maar je kunt natuurlijk ook direct beslissen en je laminaat bestellen. Dan zit je er nog voor de kerst weer keurig bij!