Mistbeveiliging

Nog een paar weken en dan is het zomervakantie. Voor veel mensen zal dit betekenen dat ze lekker een paar weken op vakantie gaan. Zelf ga ik elke zomervakantie in ieder geval een weekje weg, en vaak in het najaar ook nog een weekje. Wat ik alleen lastig vind is het achterlaten van een leeg huis. In de zomer wil er nog wel eens een nichtje of neefje een week op het huis passen, maar in het najaar niet. Beveiliging is voor mij erg belangrijk, maar toch voelt het nooit 100% veilig. Daarom ben ik voor dit jaar op zoek gegaan naar een nieuw beveiligingssysteem waarmee ik wel met een gerust hart op vakantie kan gaan! Lees snel verder over mijn ervaringen!

Waarom een goed beveiligd huis zo belangrijk is voor me

Er is één reden waarom ik beveiliging zo belangrijk vindt. Ik heb ontzettend kostbare, onvervangbare items in mijn huis: schilderijen van mijn opa. Mijn opa was schilder, en heeft heel veel prachtige schilderijen nagelaten. Een paar daarvan mogen in mijn huis hangen! Ik ben er echt gek op, en ze zijn heel veel waard. Het ding is met zulke stukken, is dat ze niet alleen veel waard zijn, maar ook niet te vervangen. Dat is de reden waarom ik zoveel waarde hecht aan een goed alarmsysteem, en ik wil er dus best wat geld voor betalen.

Ultieme beveiliging met mistbeveiliging

Wat veel mensen niet weten, is dat wanneer je onvervangbare spullen hebt, een alarmsysteem vaak niet voldoende is. Een alarm schrikt wel af, maar het geeft dieven wel gewoon de tijd om te blijven totdat de politie of het beveiligingsbedrijf arriveert. In 5 minuten kunnen ze al ontzettend veel spullen meenemen. Op een gegeven moment kwam ik online mistbeveiliging tegen. Ik had er nog niet eerder van gehoord, maar zodra ik erover las wist ik dat het de oplossing was voor mijn angst. Zodra het alarm afgaat, spuit de mistbeveiliging een dikke laag ondoorzichtige mist in de ruimte. Dit voorkomt dat dieven spullen kunnen zien om te stelen, en eventueel zelfs om te ontsnappen. Het is echt het enige systeem wat voorkomt dat mijn onvervangbare schilderijen gestolen kunnen worden!

Het installeren van een mistbeveiliging systeem in huis

Je kunt een mistbeveiliging systeem gewoon op je huidige alarmsysteem aansluiten. Het is dus echt een toevoeging op je beveiliging in plaats van een gehele beveiliging. Je kunt het niet zelf aansluiten, daarvoor is de technologie te complex. Als je een mistbeveiliging koopt, dan zit het aansluiten er vaak standaard bij inbegrepen, dus daar hoef je je niet druk om te maken! Ga met een gerust hart op de volgende vakantie door deze mistbeveiliging systemen snel te installeren in je huis!