Dames coltruien

Er zijn veel dingen niet zo leuk aan de winter: de kou, het ijs vrij maken van je auto op de vroege ochtend, de glibberpartij als je je tuinpad af wilt lopen… Maar er zijn minstens evenveel dingen wel echt leuk. Zo kun je misschien wel lekker schaatsen, of een sneeuwpop maken. En wat denk je van het dragen van lekker warme truien? De dames coltruien die je nu overal ziet zijn zeer geschikt om deze winter te gaan dragen. Ze kunnen onder een andere trui, onder een blouse of misschien wel gewoon zó. Ook voor mannen zijn veel warme truien te vinden.

Helemaal in de stemming met een (foute) kersttrui

Het is echt een ding geworden, de foute kersttrui. Deze zie je nu overal. Met lichtjes, met muziek, je kunt het zo gek niet bedenken. En dat is natuurlijk precies wat de bedoeling is. Je moet, als je dan zo’n foute kersttrui aan hebt, wel opvallen. Er is zelfs een “dag van de foute kersttrui”. Dat zegt genoeg denk ik dan. Op deze dag worden traditiegetrouw veel (zakelijke) kerstborrels gegeven. En om te voorkomen dat dat een chique aangelegenheid wordt, kun je je collega’s allemaal vragen om een foute kersttrui aan te doen.
Dames coltruien

Truien voor kinderen

De truien die je voor je zelf wilt kopen zijn er in negen van de tien gevallen ook voor kinderen. Maar dan een maatje of wat kleiner. Wil je een echte kindertrui, dan kom je al snel uit bij de truien met pailletten die je verschillende kanten op kunt “vegen”. Zo krijg je twee verschillende afbeeldingen. Het nadeel is dan wel dat je kind de hele dag over zijn buik of borst zit te aaien… Ook zijn de truien met tekenfilmfiguren nog steeds ongekend populair. Bij iedere release van een nieuwe tekenfilm is de merchandise niet aan te slepen.

Truien zijn niet alleen maar casual

Natuurlijk draag je een trui graag op een spijkerbroek. Dat staat leuk en dat zit fijn. Maar wanneer je een mooie trui op een goede pantalon draagt, heb je direct een compleet andere set. Ook kun je de wat dunnere damestruien prima op een rok(je) dragen, stoere sneakers, boots of elegante hakken eronder en je bent klaar voor een feestje. Het is maar net wat jij wilt en waar jij je prettig in voelt. Met de juiste accessoires als een sjaal, een mooie broche of een riem kan een simpele trui toch heel chique zijn.