Trixie

De zomer is haast weer voorbij en het slechte weer komt er weer aan, het is weer tijd voor Trixie. De donkere maanden van het jaar zijn voor mij altijd zorgzame maanden als het gaat om verkoudheid en griep. Niet alleen voor mijzelf, maar vooral voor mijn huisdieren. Als baasje van drie herders maakte ik mij vroeger veel zorgen over de gezondheid van mijn honden wanneer ik op pad ging. Gelukkig heb ik mijn zorgen weten op te lossen door ze warm aan te kleden met de hondenkleding van Trixie.

Hoe kwam ik bij de hondenkleding van Trixie?

Een aantal jaar geleden zijn mijn honden ernstig verkouden geworden door een opvolging van een aantal dagen vol slechte weersomstandigheden. Ik ben toen uit voorzorg naar de dierenarts gegaan om te kijken of er misschien niets iets anders aan de hand was. Mijn dierenarts vertelde mij dat ze vatbaarder waren voor virussen en bacteriën tijdens de slechte weersomstandigheden. Hij raadde mij aan om eens te gaan kijken naar hondenjassen van Trixie. De dierenarts was zelf ook eigenaar van een tweetal honden en na het uitproberen van een aantal verschillende hondenjassen, kwam hij tot de conclusie dat de kwaliteit van Trixie geweldig was.

Trixie beschermt je hond tegen de donkere maanden

Vlak na het bezoek aan de dierenarts sprong ik snel achter mijn laptop om te surfen naar de  hondenjassen. Al gauw kwam ik vele verschillende soorten hondenjassen tegen. Na het doorspitten van allerlei hondenjassen kwam ik terecht bij de Trixie hondenjassen. De hondenjassen van Trixie voorzien jouw hond met een winterjas die water- en winddicht is. Dan is er nog het verschil tussen de herfst en winter, maar daar hebben de hondenjassen van Trixie een mooie oplossing voor. Ze zijn namelijk verkrijgbaar in twee verschillende kleuren. Bruin voor in de herfst en blauw voor in de winter. Uit nieuwsgierigheid begon ik het merk te analyseren en zag ik nog veel meer producten die mijn honden konden beschermen tegen de koude en natte maanden. Zo waren er ook hondenschoenen die de poten van de hond konden beschermen gedurende de wintermaanden. Want sta maar eens stil bij de hoeveelheid zout die wordt gestrooid om de sneeuw te laten verdwijnen. Ikzelf vind het geen prettig gevoel, laat staan als je een wandeling moet maken door de sneeuw op vier poten.

En als klapper op de vuurpijl kan je jouw hond ook nog voorzien met een lichtgevende halsband, zodat hij lekker opvalt in de avonduren. Momenteel heb ik mijn honden voorzien van een hondenjas, hondenschoenen en een lichtgevende halsband. Ik kan dan ook met zekerheid zeggen dat mijn honden en ik in de aankomende herfst- en wintermaanden veel meer plezier buiten ga beleven dan de voorgaande jaren.