Primo Grill

Lekker de barbecue aan deze zomer, daar heeft iedereen toch zin in? Maar maak het nog leuker en lekkerder voor jezelf met een Primo Grill. Want met een Primo Grill heb je niet zomaar een barbecue in de tuin staan. Een Primo Grill is de elite onder de barbecues. Sterker nog: zelfs onder de kamado’s is een Primo Grill uniek in zijn soort. Maar waarom zou je kiezen voor zo’n (toch wel) dure barbecue? En wat is een kamado eigenlijk? Lees lekker verder, ik doe het je uit de doeken.

Een Primo Grill is een kamado, maar wat is een kamado eigenlijk?

Een kamado is een hele bijzondere barbecue. Deze barbecue is namelijk gemaakt van een speciale soort keramiek. Daardoor blijft de barbecue prachtig op temperatuur. En dat is natuurlijk erg handig als je bijvoorbeeld graag slow cook gerechten maakt. Denk dan aan pulled pork of pulled chicken. Met de Primo Grill hoef je deze gerechten niet eerst een tijd in de oven te zetten, maar kun je ze direct op de barbecue bereiden. Deze barbecue blijft namelijk tot wel 20 uur warm op één lading houtskool. Daar kun je tenminste wat mee!

Een Primo Grill is extra bijzonder

Een Primo Grill is niet zomaar een kamado. Deze barbecue is namelijk niet rond maar ovaal. Dat maakt het bereiden van volledige maaltijden op deze barbecue gemakkelijk. De barbecue is verdeeld in twee vlakken, waardoor je op het ene deel groenten of brood kunt bereiden en op het andere deel vlees of vis. Deze onderdelen van de maaltijd hebben verschillende temperaturen nodig en dat kun je op deze barbecue gemakkelijk voor elkaar krijgen. Zo kun je echt iets bijzonders serveren, zonder dat je twee barbecues naast elkaar moet zetten of een deel van de maaltijd binnen moet bereiden.

Een Primo Grill bestel je online

Je kunt je voorstellen dat een keramische barbecue niet heel licht is. Sterker nog, zo’n ding is hartstikke zwaar. En dat geeft met koken extra stabiliteit. Maar om ‘m te vervoeren, dat is een ander verhaal. Daarom bestel je de Primo Grill gewoon online. Je kunt dan kiezen uit verschillende formaten en ook de verschillende accessoires zoals een grillpan of een pannenkoekenpan bestel je er dan direct bij. Je bestelling wordt dan bij je thuis bezorgd. Dat maakt dat jij zonder pijn in je rug en een doorgezakte vering van je auto kunt gaan genieten. In je eigen buitenkeuken.
Primo Grill