Beachvlag

Elk bedrijf heeft reclame en promotie nodig en je moet vooral meebewegen met de nieuwe trends om nieuwe klanten aan te trekken. Als je zeker wilt weten dat je tijd en geld op de juiste manier geinvesteerd worden dan kan je het beste een gepersonaliseerde beachvlag kopen. Dit helpt je business te promoten op een efficiente en leuke, aantrekkelijke manier.

Wat is een beachvlag

Sommige mensen zullen zich nu afvragen: “Wat is een beachvlag eigenlijk?”. Het klinkt logisch, vertaald vanuit het Engels betekend het gewoon strandvlag.  Een beachvlag is tegenwoordig overal te zien op straat. Maar wat is nou precies een beachvlag? Het is een promotie-accessoire dat een bedrijf kan gebruiken om zijn/haar diensten of producten te promoten. Een beachvlag heeft ten opzichte van vergelijkbare promotie-artikelen veel voordelen. Het is ook qua kosten interessant en Multi-inzetbaar. Zo staan ze goed op straat, op een beurs en natuurlijk ook op het strand.

Kenmerken van beachvlaggen

Een beachvlag kan je makkelijk herkennen en is anders dan de traditionele promotiematerialen. Hieronder staan een aantal kenmerken waaraan een beachvlag te herkennen is:

  • Rechtopstaande vlag
  • Een stok aan de linker of rechterzijde;
  • Een bevestigingssysteem om de vlag aan de mast te koppelen;
  • Verschillende vormen;
  • Verschillende montage mogelijkheden (grondpin, kruisvoet);
  • Hoogte van 200 tot 500cm;
  • Enkelzijdig of dubbelzijdig bedrukt.

Zo zie je dat je een hoop dingen kan met een beachvlag. Je personaliseert hem naar jouw wensen.

Je eigen ontwerp

Het belangrijkste aan een beachvlag is natuurlijk de uitstraling. Hij wordt bedrukt met jouw bedrijfslogo, of een slogan die je er graag op wil. Je moet dus van te voren bedenken wat je wilt uitdragen als bedrijf. Je kan ook verschillende soorten vlaggen laten bedrukken. Zo kan je er 1 met je bedrijfslogo doen en een ander met een call to action naar je website bijvoorbeeld. Als je zelf moeite hebt met het ontwerp, kan je de drukker om hulp vragen. De meeste bedrijven doen dit graag als extra service. Je moet dan wel een aantal bestanden aanleveren zoals je bedrijfslogo. Dan kan je samen met een professional tot een mooi ontwerp komen. En dan ben je klaar om met je beachvlag op een beurs te gaan staan. Je kan hem natuurlijk ook meenemen naar een dagje strand. Wie weet spreek je een aantal mensen aan en heb je er een paar nieuwe klanten bij. Dan sla je twee vliegen in een klap. Promoten terwijl je op het strand ligt! Dit is natuurlijk alleen een goed idee als je bedrijf niet te formeel is.