Aminozuren

Je lichaam heeft het nodig; beweging, vitaminen, aminozuren, etc. Dat weten we ondertussen allemaal wel, en veel van ons doen ook goed ons best om alles bij te houden en te onderhouden. Je wilt je lichaam natuurlijk bedanken en goed behandelen, want je krijgt er immers maar een van. Als we gezond eten en een gezonde levensstijl hebben voelen we ons vaak goed en zeker van onszelf. Niet alleen omdat we die positieve energie boost krijgen van de beweging en de vitaminen, maar ook omdat we weten dat we goed voor onszelf zorgen, dat verdient iedereen toch wel.

Genoeg bewegen dus

Dat wil echt niet zeggen dat jij vanaf vandaag iedere week naar de sportschool moet. Dat is het punt helemaal niet. Het punt is dat je beweegt, en dat kun je op je eigen manier doen. Of je nu graag danst, een rondje gaat rennen of misschien wel lopen, en wie weet wil jij juist wel graag naar de sportschool. Waar je ook voor kiest, beweging is positief. Het maakt niet veel uit wat je doet, als je maar wat doet. Er zijn zat mensen die zeggen dat je dit en dat moet doen, zo en zus. Maar zo lang jij iets doet wat je leuk vindt en je houdt je lichaam in beweging, dan is het al prima.
Aminozuren

Gezond maar lekker eten

Wie zegt dat gezond eten niet lekker kan zijn? Er zijn eindeloze recepten te vinden in boeken en op het internet. En natuurlijk zal niet alles in jouw straatje vallen, maar er zullen heus wel dingen bij zitten die jij juist wel hartstikke lekker vindt. Gezond eten hoeft helemaal niet lastig en vervelend te zijn. Iedereen heeft z’n eigen smaak, en je gaat heus wel iets kunnen vinden wat jij lekker vindt. Dat zal echt niet heel moeilijk worden, want er is immers genoeg keuze.

Maak je niet te veel zorgen

Je hoeft echt niet te denken dat er een immense druk op je staat om je hele leven over de boeg te gooien en het allemaal anders te gaan doen. Het gaat om de kleine veranderingen die de grote verschillen met zich meebrengen. Het is onzin dat je nu alles moet gaan omgooien. Je moet uiteindelijk toch alleen doen waar je je echt goed bij voelt, en waarvan jij denkt dat het voor jou een positief effect gaat hebben. Daar gaat het immers allemaal om, een ander hoeft die keuzes niet voor jou te maken.