Ted Baker shopper

Tegenwoordig worden we overspoeld met allerlei designertassen. De een vindt het heerlijk, de ander ziet door de bomen het bos niet meer. Daarom zal vandaag verder ingegaan worden op een bijzonder merk, namelijk Ted Baker. Een Ted Baker shopper is niet zomaar een tas. Het is zoveel meer. Ben je nieuwsgierig? Lees dan snel verder!

 

Ted Baker shopper – mooi en bijzonder

Een goede handtas is een must have voor iedere zelfstandige vrouw. We leven in een hectische wereld en onze handtassen moeten dat ook aankunnen. In dit opzicht steken designertassen zoals de Ted Baker shopper met kop en schouders boven de rest uit. Bij het kopen van een mooie Ted Baker shopper tas weet je zeker dat hij lang mee zal gaan. Bovendien is het ook nog eens een prachtige tas. Een win-win situatie!

 

Geen gewoon designer merk

Ted Baker is niet zomaar een merk en de tassen zijn net zo uniek. Het merk Ted Baker is origineel gestart als shirtspecialist in Glasgow door de gelijknamige oprichter. Daar stond meneer Baker bekend om zijn eigentijdse stijl en kwaliteit. Vanaf het begin af aan heeft Ted Baker zich hard gemaakt voor een duidelijke, onwankelbare focus op kwaliteit. Het draait allemaal om aandacht voor details bij dit merk.

Bovendien staat Ted Baker als merk bekend als ‘No Ordinary Designer Label’. Dankzij het eigenzinnige gevoel voor humor van de oprichter, heeft het merk een bijzondere reputatie gekregen. Hierdoor is alles dat geproduceerd wordt met de naam ‘Ted Baker’ een uniek exemplaar waarin een beetje van de bedenker is terug te vinden. Dat kom je tegenwoordig niet vaak meer tegen! Hierdoor heeft een Ted Baker shopper toch iets bijzonders.

 

Geen onnodige reclame

Door de jaren heen is het merk niet veranderd van marketingstrategie. Dat wilde Ted Baker niet. Hij gelooft dat mond-tot-mondreclame genoeg is als je een kwalitatief goed product verkoopt. Hierdoor blijft Ted Baker een van de weinige merken in de mode wereld die zonder reclamecampagne een internationaal bekend designerlabel is geworden. Dat zegt dus iets over de bijzondere collectie, waaronder de klassieke Ted Baker shopper.

 

Ted Baker shopper voor iedereen

In tegenstelling tot andere designers voelt het alsof iedereen een Ted Baker shopper kan dragen. Dit is waarschijnlijk te danken aan de bijzondere oprichter. Bovendien garandeert het brede assortiment aan tassen dat er altijd wel eentje voor jou tussen zit. Dus als je binnenkort een designer handtas gaat aanschaffen, overweeg dan eens een Ted Baker shopper.