NowHow.nl

Gabor schoenen: de zomer trends van 2018

Gabor schoenen

Gabor schoenen staan bekend om hun comfort en elegante stijl. Daarnaast zijn ze betaalbaar en kunnen ze in elke situatie gecombineerd worden. Voor de zomer hebben wij daarom wat inspiratie voor u op een rijtje gezet, zodat u de beste Gabor schoenen kunt kiezen om uw outfits af te maken!

De slipper: ideaal voor de warme temperaturen

Slippers zijn dé zomerschoen. Ze zijn comfortabel, makkelijk te dragen en nog makkelijker te combineren. Dit betekent echter niet dat de slipper saai hoeft te zijn, verre van dat! De Gabor schoenen voorzien dan ook in een brede selectie van de leukste zomerslippers. Zoek je een speelse slipper voor op het strand of wellicht toch een slipper waarmee je makkelijk lange wandelingen kunt maken? Gabor heeft ze allemaal. Kies voor een slipper met een makkelijke instap als je naar het strand gaat, zodat je niet hoeft te pielen met eventuele riempjes of gespjes. Zo kunnen ze gemakkelijk aan- en uit en ze staan natuurlijk ook nog eens heel zomers. Toch liever een comfortabele dichte slipper? Kies dan voor een model die ook achter de hiel vast zit. Zo vallen ze niet snel uit maar kan de voet toch goed ademen.

Stoere sneakers

De sneaker is ook deze zomer weer een must have. Gabor schoenen kunnen voor de zomerse outfits een stoere look creëren terwijl je toch comfortabel rondloopt. Combineer bijvoorbeeld een witte Gabor schoen met een speels jurkje of een stoere spijkerrok. Ook de opvallende Gabor schoenen in felle kleuren zijn helemaal in deze zomer. Kies een felle kleur of een sneaker met opvallende studs of steentjes. Zo oogt je outfit sportief en vrouwelijk!

Gabor Loafers

Waar je al helemaal de plank niet mis mee kan slaan deze zomer zijn de loafers! Ga voor een zomerse, comfortabele look met de Gabor schoenen in elke gewenste kleur of vorm. Loafers zijn deze zomer vaak te zien in felle kleuren en opvallende printjes waardoor de aandacht al snel naar de voeten gaat. De rest van de outfit is vervolgens gemakkelijk in te vullen: deze Gabor schoen gaat makkelijk samen met ongeveer elk denkbare outfit!

Gabor schoenen in welke vorm dan ook doen het eigenlijk goed deze zomer. De open schoenen bieden vrouwelijkheid en comfort, terwijl de dichte schoenen een stoere of elegante look bieden. Deze zomer staat in het teken van lichte, opvallende kleuren en gedurfde prints. Met de ietwat wisselvallige temperaturen is de Gabor schoen ideaal om te voorzien in elke situatie!

Mobiele versie afsluiten